Himenoplasti Fiyatları

tarafından
119
Himenoplasti Fiyatları

Himenoplasti, diğer adıyla kızlık zarı dikimi, vajen girişinin daraltılarak dikiş atılması ve ilk cinsel birliktelikte kanama oluşmasının sağlanmasıdır. İlişki nedeniyle veya başka faktörlere bağlı olarak kızlık zarının bozulması pek çok kadın için son derece üzücü ve korku verici bir durumdur. Bu yüzden pek çok kişi jinekologlara kızlık zarı dikimi için başvurur. Vajinaya bir cisim sokulması, mastürbasyon yapmak, doktor muayenesi, genital alanın maruz kaldığı darbeler de kızlık zarının bozulmasına sebebiyet verebilir.

İşte himenoplasti operasyonu ilk cinsel münasebet esnasında kanamanın meydana gelmesini sağlamak için yapılır. Bu ameliyatlar kızlık zarını tıpatıp önceki hâline getiremez. Yalnızca o bölgede kızlık zarına benzeyen bir doku oluşturulur. Böylelikle kişiler psikolojik olarak da rahatlar ve özgüvenini tekrar kazanır.

Doğum yapmış olan kişilerde bile flep yöntemi kullanılarak kızlık zarının dikilmesi mümkündür. Kalıcı kızlık zarı dikiminin böyle bir avantajı vardır. Ancak geçici kızlık zarı dikiminde eski zarın artıklarına ihtiyaç duyulur. Atılan dikiş bu artıkların arkasına gömülür. Hangi yöntemin seçileceğine göre kızlık zarı dikimi fiyatı da farklılaşacaktır.