Diyarbakır Labioplasti Fiyat

tarafından
184
Diyarbakır Labioplasti Fiyat

Koyu renkli, asimetrik, sarkık, asimetrik ve kırışık dudakları düzeltmek için uygulanan operasyonlara labioplasti denir. Kişinin estetik açıdan kaygı duymasına yol açabilecek bu problemleri ortadan kaldıran operasyon işlevsel, seksüel, hijyenik, fonksiyonel ve psikolojik bakımdan çeşitli avantajlar sağlar. Diyarbakır labioplasti kliniğimizde gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz.

Dudak sarkmasının sebebiyet verdiği sorunlar bu ameliyat sayesinde çözüme kavuşturulur. Örneğin; özgüven kaybı ve utanma, cinsel ilişkide ağrı, beden algısının bozulması, ilişkide hissizlik, sık vajinal enfeksiyon, kronik lokal irritasyon. Ayrıca oturma, yürüme, bisiklete binme esnasında rahatsızlık hissi, dar pantolon giyerken sürtünme, fitness ve benzeri egzersizlerden sonra koku, enfeksiyon ve terleme problemleri de bunlardandır. İşte Diyarbakır labioplasti ameliyatı ile hepsi geride kalır. Çocuklukta yahut gençlikte yaşanmış bazı travmalar da kişilerde labioplasti isteğine yol açabilir.

Bâkire olanlara da uygulanabilen bu ameliyatın kızlık zarına bir zararı yoktur. Doğru teknikle uygulanması hâlinde operasyon sonrası cinsel hazzı da artırdığı gözlemlenmiştir. Operasyon lokal anestezi, genel anestezi, spinal anestezi altında yapılabilir. İç dudakları küçültmek için hangi yöntemin kullanılacağına göre Diyarbakır labioplasti fiyat seçenekleri farklılık göstermektedir.